Τι φέρνει το Windows 10 "Anniversary Update"

Το "Επετειακό Update" των Windows 10 θα κάνει το λειτουργικό της Microsoft περισσότερο βολικό και ισχυρό


Περισσότερο βολικό για τους χρήστες και πιο ισχυρό στα χέρια των developers θα κάνει το "Anniversary Update" τα Windows 10. Το update που είναι γνωστό και ως Redstone με βάση την κωδική του ονομασία.

Το μεγάλο update του καλοκαιριού θα φέρει τον βιομετρικό κώδικα στα Windows 10 και τη δυνατότητα χρήσης του Windows Hellο για το login σε apps και την πρόσβαση σε χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ασφάλεια στα Windows 10.

Καλύτερη θα είναι η υποστήριξη stylus και διαθέσιμο θα γίνει το “Ink Center”. Στις νέες δυνατότητες περιλαμβάνεται η δυνατότητα αναγνώρισης γραφής και η αυτόματη δημιουργία hyperlink των σημειώσεων που περιλαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες. Για παράδειγμα, θα μπορούν να δημιουργηθούν υπενθυμίσεις στην Cortana απευθείας από τις σημειώσεις, όπως και η εξεύρεση διευθύνσεων από τα γραπτά σας.

Εξάλλου, υπάρχουν δυνατότητες όπως ψηφιακός χάρακας για τη σχεδίαση, ένα χαρακτηριστικό που αναπτύχθηκε μαζί με την Adobe.

Σε ό,τι αφορά τη Universal Windows Platform, η Microsoft είπε στο Build 2016 ότι δίνει τη δυνατότητα εύκολης μετατροπής παλαιών apps Win32 σε σύγχρονες με αφή με χρήση του Desktop App Converter, φέρνοντας τις εντολές του Bash Unix στα Windows και κάνοντας το Xbox One συμβατό με τα Windows 10 apps.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια