Σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού: Βάζουν τα παιδιά των μεταναστών-προσφύγων στα θρανία δίπλα στα Ελληνόπουλα

Η κυβέρνηση, αφού μετέτρεψε τη χώρα σε ένα απέραντο hot spot ετοιμάζεται τώρα να βάλει τα παιδιά των λαθρομεταναστών και των προσφύγων να καθίσουν στα θρανία δίπλα στα Ελληνόπουλα. Πρόκειται για ένα έγκλημα σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, αφού μια τέτοια κίνηση θα σημαίνει αλλοίωση του πληθυσμού και απειλή για το ελληνικό γένος.

Επεξεργάζεται η κυβέρνηση και έθεσε στις Βρυξέλλες ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης ένα σχέδιο προκειμένου τα παιδιά των λαθρομεταναστών και προσφύγων που θα παραμείνουν στην Ελλάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα να πάνε σχολείο. Στο ελληνικό δημόσιο σχολείο, στις τάξεις με τους Έλληνες μαθητές και όχι σε ειδικά σχολεία να μάθουν αγγλικά από εθελοντές.

Φαίνεται πώς κάποιοι θέλουν να βάλουν “φωτιά” στην Ελλάδα. Δεν μένουν στο ότι μέσα σε μερικούς μήνες κατάφεραν να μετατρέψουν τη χώρα σε μία “αποθήκη” λάθρο και προσφύγων και να υπονομεύσουν την ανάκαμψη της οικονομίας τώρα θέλουν να μας τους βάλουν και μέσα στα σχολεία και στα σπίτια εξοργίζοντας τον ελληνικό λαό.

Ποιούς; Τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ή τα παιδιά των τζιχαντιστών που ξέμειναν στο δρόμο προς τη βόρεια Ευρώπη; Οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν είναι αυτοί που έλεγαν πώς ανάμεσα στους πρόσφυγες υπάρχουν τζιχαντιστές; Τι έχει αλλάξει τώρα; Μήπως ανάμεσα στους 25.000 χιλιάδες που παραμένουν στην Ελλάδα μετά το κλείσιμο των συνόρων δεν υπάρχουν τέτοιοι; Τι θα συμβεί όταν στη χώρα εγκλωβιστούν 500.000 έως 1.000.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες;

Ο κ. Φίλης, που κατά την άποψη του δεν συνέβη η γενοκτονία των Ποντίων θέλει τώρα να βάλει τα παιδιά των λαθρομεταναστών και των προσφύγων, που στην πλειονότητα του είναι μουσουλμάνοι να καθίσουν στις τάξεις με τα Ελληνόπουλα και να έχουν πάνω από τον πίνακα διδασκαλίας το Χριστό, την Παναγία ή τον Σταυρό. Ή μήπως να κατεβάσουμε τα σύμβολα της Ορθοδοξίας και αυτά για χάριν της πολιτισμικότητας και των ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ.

Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, αλλά ο λαός πλέον δεν είναι διατεθειμένος να τα ανεχθεί, όσο και αν έδειχνε ανοχή στις ταλαιπωρημένες ψυχές πίσω από τις οποίες πάντως κάποιοι απεργάζονται σχέδια αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού και κατάκτησης της χώρας με διαφορετικά μέσα απ' ότι τα όπλα.

Η κυβέρνηση φαίνεται λοιπόν πώς έσπευσε να επεξεργαστεί ένα σχέδιο για την εκπαιδευτική προσαρμογή των παιδιών των λαθρομεταναστών και των προσφύγων και αυτό προβλέπει πώς για όσο μένουν στην Ελλάδα θα φοιτήσουν στα σχολεία της περιοχής που θα μείνουν και όχι σε ειδικού τύπου σχολεία.

Το σχέδιο βασίζεται στις διαδικασίες ένταξης που εφαρμόστηκε τη δεκαετία του ’90 για χιλιάδες παιδιά που προέρχονταν τότε από την Αλβανία, περιλαμβάνει την άμεση δημιουργία τάξεων υποδοχής σε όλα τα hot spots προκειμένου τα παιδιά αυτά να λάβουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ανταποκριθούν κατά το δυνατόν στο επίπεδο των σχολείων, κυρίως στο θέμα της εκμάθησης των ελληνικών.

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με το σχέδιο, θα αναζητήσουν άτομα ακόμα και μέσα από τα hot spots που να μιλούν αγγλικά, αλλά και δασκάλους προκειμένου να μπορέσουν να προσεγγίσουν στη γλώσσα τους τα μικρά παιδιά και στη συνέχεια να επικοινωνήσουν αυτό που θέλουν. Τα άτομα αυτά θα είναι οι Διαμεσολαβητές, αυτοί που θα φέρουν κοντά στην ελληνική γλώσσα και πραγματικότητα τα παιδιά των προσφύγων και των μεταναστών.

Προβλέπεται επίσης και η εκμάθηση γερμανικών για όσους στη συνέχεια θέλουν να πάνε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το υπουργείο Παιδείας θα απευθυνθεί στους αντίστοιχους καθηγητές για την εκμάθηση γερμανικών, εκτιμώντας ότι υπάρχει ικανός αριθμός εκπαιδευτικών για να πραγματοποιήσει αυτό το σχέδιο.

Όλο αυτό το σχέδιο, που αναμένεται να βάλει “φωτιά” στην Ελλάδα και αποδεικνύει πώς υπήρχε εξ' αρχής σχέδιο για τον εγκλωβισμό χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα παρουσίασε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στη Σύνοδο των υπουργών Παιδείας στις Βρυξέλλες πριν από μερικές ημέρες.

Υποστήριξε ο κ. Φίλης πώς τα παιδιά των λάθρο και των προσφύγων που επιθυμούν να παραμείνουν στη χώρα μας μπορούν να εντάσσονται σε τάξεις υποδοχής των δημοσίων σχολείων αρχικά και στη συνέχεια στις τάξεις των Ελλήνων μαθητών και κάλεσε τις τοπικές κοινωνίες, τους γονείς και τους δασκάλους να δείξουν κατανόηση.

Όσο για τη χρηματοδότηση, προβλέπεται ότι θα γίνει μέσω κονδυλίων της ΕΕ που θα καταβληθούν στη χώρα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού κύματος. Αυτό το ξεροκόμματο που επιχειρεί η κυβέρνηση να εμφανίσει ως βοήθεια ή ως χαλάρωση του προγράμματος λιτότητας είναι το αντάλλαγμα στο να δεχθεί η Ελλάδα να γίνει “αποθήκη” λαθρομεταναστών και προσφύγων.

Φαίνεται πώς κάποιοι στο Μέγαρο Μαξίμου και στην κυβέρνηση είναι βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύουν πώς ο ελληνικός λαός μετά από έξι χρόνια μνημονίου θα δεχθεί τώρα να φιλοξενήσει τα παιδιά χιλιάδες λαθρομεταναστών και να τα ανοίξει τις πόρτες του Δημόσιου σχολείου που πληρώνει από το υστέρημα του.

Οι αντιδράσεις στη Κω για το hot spot και αυτές που γίνονται στη βόρεια Ελλάδα με αφορμή τη δημιουργία των δύο πόλεων μουσουλμανικών πόλεων είναι μόνο η αρχή.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια