Heil Merkel! Από την άνοδο στην καταστροφή της Ευρώπης

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Τώρα ξέρουμε γιατί λέει η Μέρκελ την φράση, «Wir schaffen das», δηλαδή, «Μπορούμε να το κάνουμε», δηλαδή, «Μπορούμε να καταστρέψουμε την Ευρώπη». Την φράση αυτήν την χρησιμοποίησε και στο πολιτικό της ντεμπούτο σε μια τότε αφίσα του κόμματος της, SED, το 1981.

Μετά από 8 χρόνια το κατάφερε και βγήκε για τα καλά στην επιφάνεια. Μια ιλιγγιώδη πολιτική καριέρα που κάποτε θα γίνονταν η αιτία της καταστροφής της Ευρώπης.

Το παρακάτω βίντεο, «Ηeil Merkel Die beliebteste Kanzlerin Europas!», δηλαδή, «Η πιο αγαπητή πρωθυπουργός της Ευρώπης», ειρωνεύεται την κ. Μέρκελ, με πανό και συνθήματα, όπως, «η κυρία Μέρκελ η καλύτερη πρωθυπουργός».
Στο Halle την καλωσόριζαν με ειρωνικά πανό και συνθήματα στην άφιξη της. Στο Schloss Leopoldina, στο όμορφο Halle, «Η καλύτερη πρωθυπουργός έρχεται», «η Halle καλωσορίζει εσάς την καλύτερη πρωθυπουργό της Ευρώπης», «Μέρκελ εσύ διατάζεις και εμείς ακολουθούμε», «πολλά έθνη και μια αρχηγός», «η Μέρκελ χαίρεται επίσης».



Στήνουν και μια ψεύτικη συνέντευξη στην οποία ειρωνεύονται όλη την πολιτική της Μέρκελ. Φοιτητές οι οποίοι προσποιούνται τους υποστηρικτές του κόμματος της Μέρκελ, στήνουν ψεύτικα πανό υποστήριξης.
Ένα νέο παλικάρι προσποιείται τον δημοσιογράφο ο οποίος παίρνει συνέντευξη από έναν που υποδύεται τον ψευτοεκπρόσωπο της Μέρκελ.

Λένε παραδείγματος χάρη, το CDU, (το κόμμα της Μέρκελ), κάνει τα πάντα για να είμαστε «καλά». Κατάφεραν και διέλυσαν την Ελλάδα(!!!) που έχει χρεοκοπήσει και παράλληλα να... αγοράζει από εμάς αυτήν την στιγμή πιο πολύ πολεμικό εξοπλισμό από ποτέ αλλού (τι δεν καταλαβαίνεις;).

Λέει ο ψευτοεκπρόσωπος της Μέρκελ: «Ο λαός μας είναι εδώ, ευχαριστημένοι όπως βλέπετε με μια τόσο καλή πρωθυπουργό. Με άλλα κόμματα δεν κινδυνεύουμε, έχουμε τα άτομα μας παντού και ούτως η άλλως λίγο πολύ όλοι ακολουθούν τα ίδια χνάρια.»

Στην ερώτηση «πώς βλέπετε εσείς την κατάσταση με τους φτωχούς και τους πλούσιους, όταν βλέπετε άστεγους; Δεν έχετε τύψεις ότι ο κόσμος υποφέρει με αυτήν την οικονομική κατάσταση;» Ο ψευτοεκπρόσωπος της Μέρκελ απαντάει: «Δεν έχω τύψεις διότι εμείς είμαστε οι επιτυγχάνοντες τους στόχους, η οικονομία δεν στηρίζεται επάνω σε ηθική, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να αυξάνουμε τα κέρδη και σε αυτό η ηθική εμποδίζει, δεν βοηθάει. Όποιος στην οικονομία έχει ηθικές αρχές στο τέλος χάνει. Οι άνθρωποι που είναι φτωχοί, δεν κάνει να είναι πολύ φτωχοί, αλλά δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε και να πλουτίσουν!!!».

Και συνεχίζει: «Αν είχαμε άτομα τα οποία έχουν πολλά λεφτά, και πήγαιναν και διακοπές δεν θα δούλευαν πολύ. Θα ξόδευαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θα ήτανε λάθος τοποθετημένα, γι αυτό ας τους έχουμε έτσι όπως είναι τώρα που δεν μπορούν να ξοδεύουν πολλά, και ό,τι ξοδεύουν να το αφήνουν εδώ για να αναπτύσσεται η οικονομία μας».

«Οι λαθρομετανάστες είναι πρόβλημα αλλά βοηθάνε στην αγορά έτσι ώστε να πιέζουμε σκληρά μέτρα στον τομέα εργασίας διότι πληρώνουμε ήδη τόσα πολλά έξτρα, φόρους, πρόνοιες κ.τ.λ. Αυτά όλα τέρμα. Όσο πιο πολλά άτομα λανσάρουμε στην αγορά, τόσο πιο εύκολα τους παίζουμε στα δάχτυλα. Οι λαθρομετανάστες με λίγα λόγια είναι κέρδος για εμάς!!!».

«Ζήτω η Μέρκελ που πλημμύρησε την Ευρώπη με λαθρομετανάστες!»

Ζήτω η Μέρκελ που καταστρέφει την Ευρώπη χάριν της Νέας Τάξης, με απαρχή την Ελλάδα!


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια