Κρίσιμες πληροφορίες θα παράσχει το Ισραήλ στη Ρωσία για τις επιχειρήσεις της στην Συρία

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις θα παράσχουν πληροφορίες για τις διάφορες συριακές οργανώσεις στη Ρωσία, ώστε να διευκολύνουν οι ρωσικές επιχειρήσεις στην Συρία, αναφέρουν ρωσικές δημοσιογραφικές πηγές.

Αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων Ρώσων αξιωματούχων, υπό τον υπαρχηγό του ρωσικού επιτελείου, στρατηγό Νικολάι Μπογκντάνοφ, έφτασε στο Ισραήλ, όπου θα έχει επαφές με Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Οι επαφές αυτές λαμβάνουν χώρα μετά την επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στη Μόσχα, όπου είχε επαφές με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, για τις εξελίξεις στην Συρία, πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Πούτιν και Νετανιάχου συμφώνησαν σε μια σειρά από θέματα, με πρώτο την αναστολή παράδοσης ρωσικών όπλων στη Χεζμπολάχ. Επίσης το Ισραήλ διατηρεί το δικαίωμα να εκτελεί αεροπορικές επιχειρήσεις, ελεύθερα, στην Συρία, ακόμα και σε περιοχές που σταθμεύουν ρωσικές δυνάμεις.

Ισραηλινές δημοσιογραφικές πηγές επιβεβαίωσαν, κατ’ αρχήν, τις πληροφορίες, μεταδίδοντας ότι σε αντάλλαγμα των παραπάνω το Ισραήλ θα παράσχει πολύτιμες, για τη Ρωσία, πληροφορίες που αφορούν την Συρία.

ΠΗΓΗ: World Bulletin

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια