Η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης – Το σχέδιο

Η ΕΕ σχεδιάζει να κατασκευάσει μια γέφυρα ανάμεσα στη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη, έτσι ώστε να καταστεί ευκολότερο για τους μουσουλμάνους για να μετατρέψουν την Ευρώπη σε μια ισλαμική Ήπειρο.

«Πολιτική Ομορφιά»… Μια σανίδα σωτηρίας μεταξύ των δύο Ηπείρων και το μεγαλύτερο πακέτο τόνωσης της οικονομίας στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκτιμώμενος προϋπολογισμός: 230 δισεκατομμύρια ευρώ. Η κατασκευή θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2017 (και στις δύο ηπείρους). Η αποπεράτωσή τους προβλέπεται για το 2030.

Η πρόταση υποβλήθηκε στο Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας Συνόρων της Αυστρίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως μια αναθεώρηση του «Εθνικού Σχεδίου» της αυστριακής κυβέρνησης. Η γέφυρα, ίπως αναφέρεται επίσημα, θα είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για την καταπολέμηση της μουσουλμανικής εκμεταλλευσης και του λαθρεμπορίου των τρομοκρατών.



Μέχρι την ολοκλήρωση της γέφυρας, προκειμένου να καταπολεμηθούν αποτελεσματικά οι σιωπηλοί θάνατοι στη Μεσόγειο, θα ανεγερθούν το συντομότερο δυνατό 1.000 πλατφόρμες διάσωσης. Η πρώτη πλατφόρμα (6x6m) θα εγκατασταθεί μόνιμα στα διεθνή ύδατα την Κυριακή 4 Οκτώβρη 2015.




hellasforce.com

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια