Το μέλλον δεν έδειχνε ποτέ καλύτερο: Η AOC επίσημος συνεργάτης οθονών της νέας κινηματογραφικής ταινίας "Η Διάσωση"

Η επιστημονική φαντασία συναντά την υψηλή τεχνολογία: η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC συνεργάζεται με την 20th Century Fox ως επίσημος συνεργάτης οθονών για τη νέα ταινία
Η Διάσωση, με πρωταγωνιστή τον Matt Damon.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, οθόνες AOC θα εμφανίζονται στην ταινία. Επιπλέον, η AOC και οι συνεργάτες λιανικής πώλησης των προϊόντων της θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό online και offline υλικό προώθησης της ταινίας.

Ένας τέλειος συνδυασμός
Η AOC και η 20th Century Fox, πριν ενώσουν τις δυνάμεις τους για την ταινία
Η Διάσωση, είχαν ήδη συνεργαστεί σε άλλες επιτυχημένες ταινίες. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η ταινία κινούμενων σχεδίων Η εποχή των παγετώνων 4 (2012), η προσαρμογή του superhero comic Wolverine (2013) και η blockbuster ταινία Ο πλανήτης των πιθήκων: Η αυγή (2014). Το πλούσιο υλικό marketing όλων αυτών των ταινιών συνέβαλλε στην αύξηση προώθησης τόσο του εμπορικού σήματος της AOC όσο και των ταινιών, ένα success story το οποίο οι δύο συνεργάτες επιθυμούν να συνεχίσουν με την ταινία Η Διάσωση.


Για περισσότερες πληροφορίες:

EXTROVERT | Business Communications
Δανάη Βαμβακοπούλου
Τηλ: 210 6724265 & 6946 062015
Email: danai.vamvacopoulou@extrovert.gr

ή

AOC International (Europe) B.V.
Prins Bernhardplein 200, 6th floor
1097 JB Amsterdam
Seden Ayyıldız
Τηλ: +31 20 5046952
E-mail: Seden.Ayyildiz@tpv-tech.com


Σχετικά με την AOC

Η AOC είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην αγορά οθονών. Υψηλή ποιότητα, αναγνωρισμένη εξυπηρέτηση, ελκυστικός σχεδιασμός καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον, εργονομικά και καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές είναι οι λόγοι που όλο και περισσότεροι καταναλωτές, εταιρικοί ιθύνοντες και συνεργάτες διανομής εμπιστεύονται την AOC. Η AOC προσφέρει οθόνες που απευθύνονται σε κάθε τύπο χρήστη, είτε πρόκειται για επαγγελματική, οικιακή, ψυχαγωγική χρήση ή gaming. Η AOC είναι θυγατρική εταιρία της TPV Technology Limited, του μεγαλύτερου κατασκευαστή LCD οθονών στον κόσμο.
www.aoc-europe.com


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια