Ενδύματα με τσιπ της Intel σε επίδειξη μόδας στην Νέα Υόρκη | Εικόνες

Ένα φόρεμα που αλλάζει όψη όταν η αδρεναλίνη ή το άγχος ξεπερνούν τα όριά σας, και ένα αθλητικό σουτιέν που ανοίγει διεξόδους που θα σας δροσίσουν όταν η θερμοκρασία -για οποιοδήποτε λόγο- ανεβαίνει θέλει να προσθέσετε η Intel στην γκαρνταρόμπα σας. Οι γυναίκες λάτρεις της τεχνολογίας αποκτούν έτσι δύο μοναδικά κομμάτια με το νεότευκτο τσιπ Intel Curie, μεγέθους όσο ένα κουμπί.

Ο κατασκευαστής επεξεργαστών λαμβάνει πλέον μέρος σε επιδείξεις μόδας, αφού το Curie προορίζεται για ρούχα και αξεσουάρ, προτείνοντας στους σχεδιαστές μια καλή ευκαιρία να πρωτοτυπήσουν. Την φιλοσοφία των τσιπ που φοριούνται υιοθετεί έτσι η εταιρεία αθλητικών ειδών ρουχισμού Chromat, η οποία υπογράφει το νέο high tech φόρεμα που αναπτύσσεται και συμπτύσσεται σύμφωνα με τα όρια του άγχους και της αδρεναλίνης που μετρούν οι αισθητήρες που φέρει ενσωματωμένους. Σε πιο σπορ εμφανίσεις, το αθλητικό σουτιέν αναλαμβάνει να ανακουφίσει από την εφίδρωση και την ζέστη, αφού οι αισθητήρες του μεταφέρουν την εντολή να ανοίξουν δίοδοι εξαερισμού.

H επίδειξη των νέων ενδυμάτων με τσιπ έγινε στην επίδειξη μόδας της Chromat στην Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου 2015, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας για το φθινόπωρο.









* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια