Τι κάνουν το βράδυ της Κυριακής οι επιτυχημένοι


Σε αντίθεση με τους περισσότερους, η εβδομάδα τους κλείνει διαφορετικά


Οι περισσότεροι άνθρωποι, αν τους ρωτήσετε, θα σας πουν ότι δεν περιμένουν με ανυπομονησία το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, έρευνα που είχε γίνει το 2013 είχε δείξει ότι το 78% των Ευρωπαίων αισθάνονται θλίψη το κυριακάτικο βράδυ.

Τα βράδια της Κυριακής είναι το κλείσιμο της χαλάρωσης του Σαββατοκύριακου, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα και για πολλούς από μας είναι η στιγμή που αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το

επόμενο πρωινό, τις δουλειές που πρέπει να γίνουν, τις συναντήσεις και τις προθεσμίες.
Ωστόσο, οι πραγματικά επιτυχημένοι άνθρωποι κάνουν άλλα πράγματα το βράδυ της Κυριακής…

Κατ'αρχάς περνούν ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια, τους φίλους και άλλους σημαντικούς ανθρώπους. Ακριβώς επειδή γνωρίζουν ότι η εβδομάδα θα είναι δύσκολη, θα έχουν πολύ δουλειά και κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι διαθέσιμοι για κοινωνικές συναναστροφές, φροντίζουν τα βράδια της Κυριακής να είναι γεμάτα με ανθρώπους που έχουν σημασία.

Επίσης, προγραμματίζουν να κάνουν κάτι διασκεδαστικό, καθώς κάτι τέτοιο ουσιαστικά παρατείνει το Σαββατοκύριακο. Άλλες φορές φροντίζουν ότι το βράδυ της Κυριακής να είναι βραδιά ταινίας ή βραδιά σπα ή ακόμη και αγώνας μπόουλινγκ.

Πολύ συχνά, οι επιτυχημένοι άνθρωποι οργανώνουν την εβδομάδα που έρχεται. Κάποιοι ασχολούνται με το να δημιουργήσουν την ατζέντα τους και να βάλουν τους στόχους της εβδομάδας, προσπαθώντας όμως να μην αγχωθούν.

Οι πετυχημένοι άνθρωποι αθλούνται, περπατούν, παίζουν μία παρτίδα τένις ή πηγαίνουν στο γυμναστήριο. Τρώνε κάτι υγιεινό και παρότι μπορεί να μπουν στον πειρασμό να πιούνε και δύο ποτήρια κρασί, η αλήθεια είναι ότι το κρασί μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχει λιγότερη ενέργεια το επόμενο πρωί.

Συχνά ξαναπιάνουν το διάβασμα που είχαν αμελήσει, αν και το διάβασμα είναι μία ρουτίνα για τους επιτυχημένους επαγγελματικά ανθρώπους. Και φυσικά χαλαρώνουν, καθώς γνωρίζουν ότι η εβδομάδα που έρχεται θα είναι γεμάτη, οπότε ένας καλός ύπνος έχεε μεγάλη αξία.

newsbeast.gr

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια