Τελεσίγραφο Τσίπρα σε Σόιμπλε...


Τσίπρας: Ξέρουμε τις θέσεις του Σόιμπλε και αυτός την απάντηση των Ελλήνων


Ανεβαίνει το "θερμόμετρο", σε καθημερινή βάση, μεταξύ Ελλάδας και ευρω-ιερατείου. Την πιό πρόσφατη "πινελιά" στο συγκρουσιακό περιβάλλον την έβαλε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υπενθύμισε στον κ. Σόιμπλε την απόφαση του Ελληνικού λαού, όπως αυτή καταγράφηκε μέσα από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Με το δικό του τελεσίγραφο απαντάει ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σημειώνοντας ότι ο ελληνικός λαός μίλησε και επέλεξε την κυβέρνησή του.

Ειδικότερα το σχόλιο της κυβέρνησης στο τελεσίγραφο του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας είναι ότι «είναι γνωστές οι απόψεις του. Πλέον έχει γίνει γνωστή και ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

«Η πραγματική διαπραγμάτευση έχει αρχίσει και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αφορά την ΕΕ στο σύνολό της» τονίζεται στο σχόλιο της κυβέρνησης.

Αναλυτικά:

«Οι θέσεις του Σόιμπλε και του επιτελείου του είναι γνωστές. Πλέον έχει γίνει διεθνώς γνωστή και η ετυμηγορία του ελληνικού λαού για διέξοδο από το τέλμα της τοξικής λιτότητας.

Η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις για την εξεύρεση αμοιβαίας επωφελούς λύσης. Η πραγματική διαπραγμάτευση έχει αρχίσει και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αφορά την ΕΕ στο σύνολό της».

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια