Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απειλεί «θεούς και δαίμονες» μετά την παραπομπή του και προαναγγέλει αποκαλύψεις


Απειλεί «θεούς και δαίμονες» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και προειδοποιεί με αποκαλύψεις μία ημέρα μετά την απόφαση παραπομπής του στον εισαγγελέα και το Ελεγκτικό Συνέδριο για τις offshore εταιρίες που φέρεται ότι του ανήκουν και στις οποίες βρέθηκε «μαύρο» χρήμα από την προμήθεια των ελικοπτέρων «Σούπερ Πούμα».

Μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του ο Γιώργος Καρατζαφέρης καταλόγισε στην κυβέρνηση πανικό και είπε ότι «η βρομιά περί μίζας θα εκπέσει». Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στα επιβαρυντικά στοιχεία που αναφέρει το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών ούτε και στις υπεράκτιες εταιρίες που φέρεται ότι του ανήκουν και στις οποίες έχουν πιστωθεί 1.650.000 ευρώ.

«Το κάνουν για να απαξιώσουν στην κοινή γνώμη τον ΛΑΟΣ. Είναι πανικόβλητοι και δεν το λέω εγώ. Το έγραψε μεγάλη γερμανική εφημερίδα. Ναι, σε πανικό. Ο κ. Σαμαράς είναι σε πανικό. Δεν ξέρουμε τα παιχνίδια που στήνουν; Δεν ξέρουμε για τον τεράστιο “κουμπαρά” για να πιάσουν τους 180; Δεν γνωρίζουμε ότι είμαστε το εμπόδιο;», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης και συνέχισε, «σου λέει ο Σαμαράς, εάν φύγει ο ΛΑΟΣ από τη μέση...».
Υποστήριξε επίσης ότι «έχουν μπλέξει ετερόκλητα πράγματα, πορίσματα που δεν αντέχουν», χαρακτηρίζοντάς τα έωλα. Αναφερόμενος δε στο πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών, είπε ότι συσχέτισαν ασυνάρτητα πράγματα και διαβεβαίωσε ότι «αυτή η βρομιά περί μίζας θα εκπέσει και θα ξεφτιλιστούν». Επιπλέον, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη. «Η μάχη θα δοθεί μέχρι τέλους. Από εδώ και πέρα αρχίζει ο χορός των αποκαλύψεων» κατέληξε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προειδοποίησε ότι «θα απαντήσουμε όταν πρέπει και θα αποκαλύψουμε ποιοι στήσανε αυτή την ιστορία», τονίζοντας ότι η αλήθεια θα λάμψει. Συμπλήρωσε ότι γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες της πολιτικής ευπρέπειας, αλλά και της «πολιτικής αγυρτείας», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Προς επίρρωση των όσων είπε κατά της κυβέρνησης, χρησιμοποίησε και μια δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος είχε πει: «Στόχος τους είναι να επωφεληθούν του 3% που έλαβε ο ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές». «Τους πήραν χαμπάρι και οι αριστεροί» είπε κλείνοντας ο κ. Καρατζαφέρης.

Εφημερίδα Δημοκρατία

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια