Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας ισχυρίζονται ότι «καμουφλαρισμένοι» εξωγήινοι ζούν ανάμεσά μας

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια κατέληξαν σε μια ασυνήθιστη υπόθεση, υποδηλώνοντας ότι εξωγήινοι εδώ και πολύ καιρό, εγκαταστάθηκαν στη Γη και έζησαν ανάμεσά μας ως παρατηρητές.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία απόδειξη για αυτό, αλλά σύμφωνα με τις αρχαίες πηγές, μεταξύ των οποίων αναφέρουν την Αγία Γραφή, ο πλανήτης μας έχει δεχτεί επισκέψεις από τους εκπροσώπους των εξωγήινων πολιτισμών από την αρχή της δημιουργίας του.

Το 2000 οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, με επικεφαλής τον καθηγητή Jonathan Malkisom, πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία αναφέρθηκε η συγκλονιστική είδηση ότι οι εκπρόσωποι των εξωγήινων πολιτισμών εδώ και καιρό ζουν μεταξύ των ανθρώπων. Υιοθέτησαν ανθρώπινη εμφάνιση και παρακολουθούν στενά κάθε κίνηση μας.



«Είναι σαν μια ακραία εκδοχή του καμουφλάζ που βρέθηκε σε ορισμένα έντομα και ζώα. Επιπλέον, σύμφωνα με τα ιστορικά αρχεία, υπήρξαν εξωγήινοι στη Γη από την αρχή της δημιουργίας », λέει ο Adrian Kent του Ιδρύματος Perimeter για τη Θεωρητική Φυσική στον Καναδά.

Μια επιβεβαίωση των λέξεων του καναδικού επιστήμονα μπορεί να βρεθεί στο βιβλίο της Γένεσης, στο σημείο όπου περιγράφεται η αντιπαράθεση του Ιακώβ με τον Παντοδύναμο:


"Και ο Ιακώβ έμεινε μόνος, και ένας άνθρωπος πάλεψε μαζί του μέχρι την έλευση της αυγής.

Οι αρχαίοι φιλόσοφοι έψαχναν πάντα την απάντηση στο ερώτημα εάν τα όντα που έρχονται από τον ουρανό είναι μέλη του ίδιου γένους με τους αγγέλους. Όμως, κατά κανόνα, η απάντηση ήταν αρνητική, δεδομένου ότι τα όντα που έφθαναν ήταν θνητά, ενώ οι άγγελοι αθάνατοι.

Το ζήτημα των εξωγήινων πολιτισμών ήταν ανοιχτό και συζητήθηκε σοβαρά για πρώτη φορά μόνο στον εικοστό αιώνα, ιδίως αφού η CIA αποχαρακτήρισε μικρό μέρος του αρχείου της για τη λεγόμενη υπόθεση Ρόσγουελ, όταν ο στρατός των ΗΠΑ βρήκε έναν ιπτάμενο δίσκο που είχε συντριβεί στη περιοχή και παρέδωσε μέρη του στη βάση.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι εκτός από το άγνωστο αντικείμενο, βρέθηκαν και τα πτώματα τριών εξωγήινων, που επίσης παραδόθηκαν στη βάση. Αιτία του ατυχήματος θεωρήθηκε ότι ήταν η επίπτωση του ραντάρ εδάφους στον εξοπλισμό πλοήγησης του εξωγήινου σκάφους.

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, το UFO χτυπήθηκε από κεραυνό.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, John F. Kennedy, λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του, ζήτησε από τον επικεφαλής της CIA να του παρέχουν όλα τα στοιχεία σχετικά με το περιστατικό, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στα πιο μυστικά αρχεία.

Από τη δεκαετία του 1980, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να ισχυρίζονται ότι όχι μόνο δεν είχαν δει την εμφάνιση ενός UFO στον ουρανό, αλλά είχαν βρεθεί μέσα σε αυτά τα αντικείμενα, και είχαν έρθει ακόμα και σε επαφή με τους εξωγήινους.

Μια από τις πιο διάσημες επαφές είναι της Βουλγάρας προφήτισσας Vanga:

"Μερικές φορές ένας από τους εξωγήινους παίρνει το χέρι μου. Επικοινωνούν μόνο με λίγους κατοίκους του πλανήτη μας. Είναι συνεχώς μας παρακολουθούν ", δήλωσε η Vanga σχετικά με τις επαφές της με τους εκπροσώπους των εξωγήινων πολιτισμών.

Τι θέλουν οι εξωγήινοι στη Γη;

Υπάρχει μόνο μια υπόθεση, η οποία προτάθηκε από τον Βρετανό επιστήμονα Timothy Good στο βιβλίο του.
"Η Γη δεν είναι πλέον μια« ενδιάμεση βάση». Έχουν εγκατασταθεί εδώ για τα καλά εδώ και πολύ καιρό τώρα."

Τον Ιανουάριο του 2011, Βρετανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν την ανάγκη να προετοιμαστούν για μια έκτακτη συνάντηση με έναν εξωγήινο πολιτισμό, και πρότειναν ακόμη και την ίδρυση μιας ειδικής επιτροπής στα πλαίσια του ΟΗΕ.





Μετάφραση από το disclose.tv
thecuriosityofcat


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια