Ερευνητές στο Λίβερπουλ εντόπισαν φάντασμα Λόρδου σε στοιχειωμένη κλινική | Βίντεο

Αποδείξεις ότι ένας Λόρδος του Λίβερπουλ από το 1909 ζει και… βασιλεύει ως φάντασμα πλέον σε μία κλινική της πόλης, ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της μια ερευνητική ομάδα παραφυσικών φαινομένων.
Κατά την… εξόρμησή τους στο Liverpool Medical Institute τον περασμένο μήνα, τα μέλη της Sefton Paranormal κατέγραψαν με τον ειδικό εξοπλισμό τους ανατριχιαστικές δραστηριότητες από τον άλλο.. κόσμο.

«Στους τοίχους υπήρχαν πορτρέτα σημαντικών ανθρώπων της περιοχής και αρχίσαμε να απευθυνόμαστε σε κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά. Όταν ρωτήσαμε τον Richard Caton, Lord Mayor του Λίβερπουλ το 1909 χτύπησε ο συναγερμός», ανέφερε η Pamela Robinette, συμπληρώνοντας:
«Συνεχίσαμε να απευθύνουμε ερωτήσεις στον Richard Caton για περίπου δύο ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων καταγράψαμε 17 παραφυσικές δραστηριότητες.
Αρχικά μία μυστηριώδες μπάλα φωτός εμφανίστηκε κοντά στις σκάλες διασχίζοντας το δωμάτιο μπροστά στα μάτια μας. Μετά ένα υπέρυθρο φως βγήκε από τη βιβλιοθήκη. Το πιο τρομακτικό ωστόσο ήταν η φωνή και οι αναπνοές που νιώσαμε σε ένα απομονωμένο δωμάτιο του ιστορικού κτιρίου».
Τo Medical Institute του Λίβερπουλ άνοιξε τις πόρτες του το 1837 και είναι μία από τις παλαιότερες κλινικές του κόσμου. Παράλληλα ωστόσο, θεωρείται και ένα από τα πιο στοιχειωμένα κτίρια του Ηνωμένου Βασιλείου…




newsbomb.gr
 
* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια