Απειλή βιολογικού πολέμου εναντίον της Δύσης από τους Ισλαμιστές

Με εξάπλωση της βουβωνικής πανώλης απειλούν οι Ισλαμιστές

Οι ισλαμιστές μαχητές ελπίζουν να αποκτήσουν βιολογικά όπλα για να προκαλέσουν ισχυρότερα πλήγματα στους εχθρούς τους. Έγγραφα που βρέθηκαν σε laptop που ανήκει σε ισλαμιστή μαχητή έδειξαν ότι αναζητούν όπλα μαζικής καταστροφής, περιλαμβάνοντας δείγματα βουβωνικής πανώλης.


Η είδηση έρχεται μετά την κίνηση της Βρετανίας να ανεβάσει το επίπεδο απειλής για διεθνή τρομοκρατία. Το laptop, που βρέθηκε από έναν Σύριο περιλαμβάνουν οδηγίες στο πως μπορεί να γίνει η καλλιέργεια της βουβωνικής πανώλης από μολυσμένα ζώα και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο.

Ένα από τα έγγραφα ανέφερε: ‘Το πλεονέκτημα των βιολογικών όπλων είναι το μικρό τους κόστος, ενώ οι ανθρώπινες απώλειες μπορούν να είναι τεράστιες’.

Αναφέρεται επίσης ότι χειροβομβίδες γεμάτες με τον ιό μπορούν να εκραγούν σε δημόσιους χώρους όπως σε αθλητικά στάδια και σταθμούς του μετρό και προτείνονται επίσης οι επιθέσεις αυτοκτονίας.

‘Το καλύτερο είναι να γίνεται δίπλα στα κλιματιστικά μηχανήματα’, ανέφερε το έγγραφο.

Θεωρείται ότι το laptop ανήκει σε Τυνήσιο τζιχαντιστή γνωστός ως Mohammed S. Φέρεται να έχει σπουδάσει χημεία και φυσική πριν πάρει μέρος στις πολεμικές συγκρούσεις της Συρίας ενώ είναι άγνωστη η τοποθεσία που βρίσκεται σήμερα.

Τμήμα ειδήσεων defenenet.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια