Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς: Ηγέτες Υποτελείς Οδηγούν την Ευρώπη σε Πόλεμο!


Δυτικό «Ντόπινγκ» Αντιρωσικής Υστερίας

Την φόρα κατολίσθησης ελεγχόμενων και ανεπαρκών ηγετών της Ευρώπης σε μια πολεμική αναμέτρηση με τη Ρωσία καταγγέλλει ο Αμερικανός πρώην υπουργός, καθηγητής Πωλ Γκραίγκ Ρόμπερτς, στο παρακάτω, προχθεσινό, βαρυσήμαντο άρθρο του.

Ο δρ. Ρόμπερτς αναλύει την προπαγανδιστική τεχνική δημιουργίας αντιρωσικού πολεμικού πυρετού με τακτικές ενέσεις τοξικού ψεύδους, μέσω καταιγιστικών κυβερνητικών δηλώσεων και δημοσιευμάτων από υπηρετικά ΜΜΕ, με την οποία προετοιμάζονται και οι λαοί των ΝΑΤΟ-ϊκων χωρών για την επιδιωκόμενη σύγκρουση.

Ο Αμερικανός δημοσιολόγος επισημαίνει ότι ο Πρόεδρος Πούτιν ματαιοπονεί επιμένοντας σε μια κατευναστική διπλωματία, με την ελπίδα αφύπνισης των Ευρωπαίων ηγετών μπροστά στα εθνικά τους συμφέροντα. Οι ηγέτες των χωρών της Ευρώπης, μετά τον Ντε Γκώλ, είναι –λέει- εξαγορασμένα υποχείρια της Ουάσιγκτων. Και όσο καθυστερεί μια γρήγορη χειρουργική ρωσική επέμβαση για την εκρίζωση του καρκινώματος που δημιούργησε η Ουάσιγκτων στην Ουκρανία, τόσο η θεραπεία θα αποδειχθεί δυσκολότερη.

Τη θέση αυτή υποστηρίζει τουλάχιστον από τον Μάρτιο, ο Αμερικανός πρώην υπουργός και βαθύς γνώστης προσώπων και μεθόδων στην Ουάσιγκτων – παράλληλα με τον οξυδερκέστατο, στη Μόσχα, σύμβουλο του Πούτιν Σεργκέϊ Γκλαζίεφ, εισηγητή της αποδολαρίωσης, της επιστροφής στην αυτάρκεια και του πολιτικο-οικονομικού ανοίγματος της Ρωσίας στην Ανατολή και προς τις ανερχόμενες νέες Δυνάμεις.

«Ουκρανία: Το Βουνό από ψέματα της Ουάσιγκτων»

To τελευταίο ψέμα της Ουάσιγκτων –αυτό ήρθε από το ΝΑΤΟ- ήταν ότι η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία με 1.000 στρατιώτες και πυροβολικό.

Πως ξέρουμε πως πρόκειται για ψέμα;
Επειδή δεν έχουμε ακούσει τίποτα παρά ψέματα για τη Ρωσία από το ΝΑΤΟ, από την Αμερικανίδα πρεσβευτή στον ΟΗΕ Σαμάνθα Πάουερ, από την βοηθό ΥπΕξ Βικτώρια Νούλαντ, από τον Ομπάμα και από το όλο καθεστώς του, παθολογικούς ψεύτες, όσο και από τη βρετανική, τη γερμανική και τη γαλλική κυβερνήσεις, μαζί με το BBC και το σύνολο των Δυτικών ΜΜΕ.

Αυτός είναι φυσικά ένας αρκετός λόγος για να ξέρουμε ότι και η τελευταία Δυτική προπαγάνδα είναι ψέματα. Αυτοί που είναι παθολογικοί ψεύτες δεν αρχίζουν ξαφνικά να λένε την αλήθεια.
Αλλά υπάρχουν και σημαντικότεροι λόγοι για να καταλάβει κανείς πως η Ρωσία δεν εισέβαλε στην Ουκρανία με 1.000 στρατιώτες.

΄Ενας λόγος είναι ότι ο Πούτιν έχει επενδύσει πολλά στην διπλωματία που υποστηρίζεται από αποφυγή προκλητικής συμπεριφοράς. Δεν θα έθετε σε διακινδύνευση την επένδυσή του στην διπλωματία, στέλνοντας στην Ουκρανία στρατιωτική δύναμη πολύ μικρή για να έχει αποφασιστική επιρροή στο αποτέλεσμα.

΄Ενας άλλος λόγος είναι ότι εάν ο Πούτιν αποφασίσει πως δεν έχει άλλη επιλογή για να προστατεύσει τους Ρώσους κατοίκους στην Ανατολική και Νότια Ουκρανία, θα στείλει αρκετές δυνάμεις για να τελειώσει την επιχείρηση γρήγορα, όπως έκανε στην Γεωργία. ΄Οταν Γεωργιανά στρατεύματα, εκπαιδευμένα και εξοπλισμένα από ΗΠΑ και Ισραήλ, εισέβαλαν στη Νότια Οσετία και καταστράφηκαν σε λίγες ώρες από την ρωσική αντίδραση.
Αν ακούσετε ότι 100.000 Ρώσοι στρατιώτες με αεροπορική κάλυψη εισέβαλαν στην Ουκρανία, η πληροφορία θα είναι περισσότερο αξιόπιστη.

Ο τρίτο λόγος είναι ότι η ρωσική στρατιωτική ηγεσία δεν έχει ανάγκη να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία για να σταματήσει τους βομβαρδισμούς και τον κανονιοβολισμό των ρωσικών πληθυσμών από την κυβέρνηση ανδρεικέλων της Ουάσιγκτων στο Κίεβο. Η ρωσική αεροπορία μπορεί άνετα και ταχύτατα να καταστρέψει την ουκρανική αεροπορία και το πυροβολικό και να σταματήσει έτσι τις ουκρανικές επιθέσεις στις εξεγερμένες επαρχίες.

Μόλις προ δύο εβδομάδων είχαμε την μαγειρευμένη πληροφορία, που διέδιδαν η Γκάρντιαν και το Β Β C, περί εισβολής ρωσικής μηχανοκίνητης φάλαγγας, που καταστράφηκε από τον ουκρανικό στρατό. Δυο βδομάδες πριν από αυτό είχαμε την φάρσα με τις φωτογραφίες από δορυφόρο, που υποτίθεται διέθεσε το Σταίητ Ντηπάρτμεντ και που ο ανέντιμος (“corrupt”) Αμερικανός πρεσβευτής στο Κίεβο μοίρασε στο ίντερνετ, με δήθεν ρωσικές δυνάμεις να πυροβολούν την Ουκρανία.
Σε δύο βδομάδες από σήμερα θα έχουμε ένα άλλο ψέμα, και ένα άλλο αργότερα, και ούτω καθ’ εξής.
Η σωρευτική επίδραση της απανωτής ψευδολογίας στον περισσότερο κόσμο είναι η δημιουργία της άποψης πως οι Ρώσοι δεν είναι για καλό. Και μόλις αυτή η εντύπωση εδραιωθεί, οι Δυτικές κυβερνήσεις μπορούν προχωρήσουν σε σοβαρότερες κινήσεις εναντίον της Ρωσίας.

Για την δήθεν είσοδο 1.000 Ρώσων στρατιωτών στην Ουκρανία στρατηγός του ΝΑΤΟ δήλωσε πως πρόκειται για «σημαντική κλιμάκωση της ρωσικής επέμβασης». Η κυπελλούχος ψεύτρα Σαμάνθα Πάουερ είπε στο Συμβούλιο Ασφαλείας ότι « η Ρωσία θα πρέπει να σταματήσει να ψεύδεται.» ο Βρετανός πρωθυπουργός Κάμερον προειδοποίησε τη Ρωσία για «περαιτέρω συνέπειες». Η καγκελάριος Μέρκελ ανήγγειλε νέες κυρώσεις. ΄Ενας σύμβουλος
του Γερμανικού Συμβουλίου Ασφαλείας δήλωσε ότι «ένας πόλεμος με την Ρωσία είναι μια δυνατή επιλογή». Ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών Σικόρσκι μίλησε για «ρωσική επιδρομή που απαιτεί διεθνή δράση». Και ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ διακήρυξε ότι η «η συμπεριφορά της Ρωσίας είναι ανυπόφορη».

Αυτή η αυτοκτονική φόρα των ηγετών της Ευρώπης προς ένα πόλεμο με την Ρωσία στηρίζεται σε ένα διαφανές ψέμα περί εισόδου 1,000 Ρώσων στρατιωτών στην Ουκρανία. Φυσικά τα Δυτικά ΜΜΕ ακολούθησαν με στρατιωτικό βηματισμό. Το ΒΒC, το CNN και η Die Welt είναι τα πιο προκλητικά και πιο ανεύθυνα.

Το βουνό από ψέματα που σωρεύουν Δυτικές κυβερνήσεις και ΜΜΕ συσκοτίζουν την πραγματικήν ιστορία. Η αμερικανική κυβέρνηση οργάνωσε την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας και επέβαλε το αμερικανικό ανδρείκελο στο Κίεβο. Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων της Ουάσιγκτων άρχισε να εξαπολύει απειλές και να ασκεί βία κατά των ρωσικών πληθυσμών στις πρώην ρωσικές επαρχίες, τις οποίες Σοβιετικοί ηγέτες προσκόλλησαν στην Ουκρανία. Φυσικά η Ουάσιγκτων θα μπορούσε άνετα να σταματήσει τη βία διατάσσοντας τα ενεργούμενά της στο Κίεβο να πάψουν να βομβαρδίζουν τις πρώην ρωσικές επαρχίες. ΄Αν η Ρωσία μπορεί να πει στους αντάρτες να μη πολεμούν, η Ουάσιγκτων μπορεί να πει στο Κίεβο να μην επιτίθεται.

Το μόνο δυνατό συμπέρασμα από τα γεγονότα είναι ότι η Ουάσιγκτων είναι αποφασισμένη να εμπλέξει την Ευρώπη σε ένα πόλεμο με την Ρωσία, ή, το ελάχιστο, σε μια ένοπλη αντιπαράθεση, προκειμένου να διαρρήξει τις πολιτικές και οικονομικές σχέσεις της Ευρώπης με τη Ρωσία.
Οι ηγέτες της Ευρώπης συμμορφώνονται με αυτό επειδή οι χώρες της Ευρώπης, με την εξαίρεση της Γαλλίας του Σάρλ ντε Γκωλ, δεν είχαν την δική τους ανεξάρτητη πολιτική από το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Ακολουθούν την γραμμή της Ουάσιγκτων και πληρώνονται καλά για να το κάνουν.

Η ανικανότητα της Ευρώπης να αναδείξει ανεξάρτητη ηγεσία καταδικάζει την διπλωματία του Προέδρου Πούτιν σε αποτυχία. Εάν οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες δεν μπορούν να πάρουν αποφάσεις ανεξάρτητα από την Ουάσιγκτων, δεν υπάρχει προοπτική για την διπλωματία Πούτιν.

Σημειώστε ότι το νέο ψέμα για την είσοδο 1.000 Ρώσων στρατιωτών στη Ουκρανία εκτοξεύθηκε ακριβώς την επομένη της συνάντησης του Πούτιν με τον Ουκρανό υποτακτικό της Ουάσιγκτων ( Ποροσένκο), για να εξασφαλισθεί το ναυάγιο μιας προσπάθειας για λύση, στην οποία ο Πούτιν είχε επενδύσει χρόνο και ενέργεια.

Η μόνη φροντίδα της Ουάσιγκτων είναι για την ηγεμονία. Η Ουάσιγκτων δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τη λύση μιας κατάστασης την οποία η ίδια η Ουάσιγκτων δημιούργησε για να προκαλέσει προβλήματα και σύγχυση στη Ρωσία. Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί με την οικονομική κατάρρευση της Ουκρανίας, όσο ο περισσότερο καθυστερεί ο Πούτιν να δώσει τη λύση με τη δύναμη, τόσο το έργο θα είναι δυσκολότερο.

Μιχαήλ Στυλιανού 
olympia.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια