myBulletins: H νέα υπηρεσία από τη Microsoft για εύκολες ενημερώσεις

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε το myBulletins, μια νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τις ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας που χρειάζονται οι συσκευές τους.

Το myΒulletins είναι διαθέσιμο δωρεάν για οποιονδήποτε που διαθέτει ένα λογαριασμό στη Microsoft και έρχεται με τη μορφή ενός οδηγού που σας επιτρέπει να επιλέξετε τα προϊόντα και τις εκδόσεις που λειτουργούν με τις συσκευές σας από μια προσαρμοσμένη λίστα δελτίων ασφαλείας.
Η Microsoft λέει ότι η όλη ιδέα βασίζεται στα σχόλια των καταναλωτών, και παρέχει ένα πολύ πιο αποτελεσματικό σύστημα ενημέρωσης.
«Για την ανάπτυξη του myΒulletins, ρωτήσαμε αν μπορούσε υπάρχει κάτι που θα κάνει τις ενημερώσεις ασφαλείας ευκολότερες. Αναγνωρίζουμε ότι οι ενημερώσεις ασφαλείας δεν είναι για όλα τα προϊόντα και μπορεί να μην λειτουργούν στο περιβάλλον σας,» ανάφερε ο Tracey Pretorius της Microsoft Trustworthy Computing.
«Διαθέτουμε ότι σας χρειάζεται για να έχετε την ικανότητα απόφασης μέσα από την πολυπλοκότητα των ενημερώσεων. Ακούσαμε τα σχόλια σας και ενεργήσαμε γρήγορα.»

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα εφαρμογή από εδώ

iguru.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια