''Και επί τον ιματισμόν μου έβαλον κλήρον...''

Προφητεία Δαβίδ, ψαλμός 21ος:
"Διεμοιράσαντο τα ιμάτιά μου εαυτοίς και επί τον ιματισμόν μου έβαλον κλήρον..."


Η προφητεία αυτή που αφορούσε το επί του σταυρού μαρτύριο του Χριστού, επαληθεύεται και πάλι, με την πατρίδα μας "επί ξύλου κρεμάμενη" και με τους λογής-λογής μισθοφόρους λεγεωνάριους γύρω της να μοιράζουν τα κομάτια της.
Οι μεγάλες ξένες και εγχώριες εταιρείες...

Οι γνωστοί και πανταχού παρόντες "εθνικοί" προμηθευτές και εργολάβοι...
Οι κάθε είδους εμπορευόμενοι την ενημέρωση του λαού, με κολαούζους και τελάληδες τους έμμισθους προδότες-παπαγαλάκια, ρίχνουν τα ζάρια ενώπιον της κυβέρνησης των δωσιλόγων...

Να μοιραστούν, να "αγοράσουν" τάχα ενεργειακές και άλλες πλουτοπαραγωγικές πηγές, τουριστικά "φιλέτα", δικαιώματα χρήσης παντός είδους, παροχές υπηρεσιών υγείας και παιδείας, ακόμη και δικαιώματα υποκατάστασης δημοσίων υπηρεσιών, τα πάντα!
Προέχει βέβαια γι αυτούς, να εξαθλιώσουν, να αποκάμουν τους πολίτες, έναν ολόκληρο λαό, ώστε να μην έχουν το κουράγιο να αντιδράσουν σ' αυτή την ληστεία, που πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια της παγκόσμιας "πολιτισμένης" δήθεν κοινότητας.
Προηγήθηκε προ δεκαπενταετίας με επιτυχία το πείραμα της ένοπλης διάλυσης ενός κράτους επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Σήμερα, εδώ, πραγματοποιείται το ίδιο πείραμα διάλυσης, με οικονομικούς τούτη την φορά όρους και με bonus την εξόντωση του λαού και την διάλυση της κοινωνίας.
Θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν το πείραμα, να ξαναπετύχουν;
Οι Πόντιοι Πιλάτοι "ένιψαν τας χείρας τους"...
Αλλά είναι ακόμη και για πάντα δολοφόνοι!..


Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια