Τρόμος απο τη κραυγή της ..σιωπής

Του Αντώνη Μυλωνάκη

Φόβος και άγχος έχουν κυριεύσει τα επιτελεία των κομμάτων όσο πλησιάζουν οι εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου. Από τη μια η αυτοδιοίκηση και από την άλλη οι ευρωεκλογές.
Οτι ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα πιάσουν πάτο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο.Θέλεις γιατί η ψήφος είναι πιο χαλαρή απο τις εθνικές εκλογές , θέλεις γιατί η εκδίκηση είναι φαγητό που τρώγεται κρύο θα γελάσει το χειλάκι κάθε πικραμένου πολίτη.
Η προσπάθεια να πεισθούν ονόματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής να είναι υποψήφιοι για δήμαρχοι και περιφερειάρχες στις πλείστες των περιπτώσεων πέφτουν στο κενό. 
Τύχη θα έχουν άνθρωποι προερχόμενοι απο τη τοπική αυτοδιοίκηση, που έχουν προσφέρει στη κοινωνία και πολέμησαν τις μνημονιακές πολιτικές των τριών τελευταίων κυβερνήσεων. 
Τύχη επίσης θα έχουν όσοι κατέβουν με τη σημαία της κοινωνίας και όχι αυτοί που θα υποστηριχτούν με κάποιο απο τα κόμματα που υπηρέτησαν τους διεθνείς τοκογλύφους. 
Ο πανικός που έχει καταλάβει το στρατόπεδο του …μεγάλου σχηματισμού Σαμαρά – Βενιζέλου…είναι κάτι παραπάνω απο φανερός… 
Η προσπάθεια των συστημικών ΜΜΕ να πείσουν τον τσακισμένο και φτωχοποιημένο Έλληνα οτι δεν υπάρχει άλλη λύση και η προπαγάνδα που αρχίζει πάλι να στήνεται είναι επίσης κάτι που δεν αμφισβητείται. Μάταιος όμως ο κόπος και τα χρήματα των κολαούζων του συστήματος… 
Ο ταλαιπωρημένος και εξαπατημένος Έλληνας θα τους τιμωρήσει . 
Και η τιμωρία του θα είναι πολύ σκληρή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια