Swype για Android, η πληκτρολόγηση όπως δεν την έχεις ξαναζήσει!

κατάλογοςΓια να πω την αλήθεια, δεν ήξερα τί είναι το Swype. Ξέρω, ξέρω, δηλώνω guilty! Όμως το έφερε η μοίρα και “συναντήθηκα μαζί του” πριν λίγες ημέρες. Απο τότε μπορώ να πώ πως είμαστε δύο αχώριστοι φίλοι. Γιατί; Θα το καταλάβεις μόνο όταν το ζήσεις.



Μιλάμε για πληκτρολόγηση στο Android κινητό σου πιο εύκολη και απλή από ποτέ! Αυτό το app είναι απλά απίστευτο. Μόλις το κατεβάσεις στο κινητό σου πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του Android και απο εκεί αλλάζεις το πληκτρολόγιο απο το default Android στο Swype και κάπου εκεί ξεκινάει η μαγεία!
ΔΕΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ, ΣΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ.

SMS, Internet Browsing και γενικά όπου υπάρχει πληκτρολόγηση, το Swype είναι εκεί για να σε βοηθήσει να γράψεις πιο γρήγορα απο ποτέ! Η πληκτρολόγηση γίνεται με έναν πολύ απλό τρόπο, αντί να πατάς ένα ένα τα πλήκτρα (γράμματα και αριθμούς) “σέρνεις” το δάχτυλό σου απο το ένα γράμμα στο επόμενο χωρίς να το σηκώσεις ούτε στο ελάχιστο και το Swype “μαντεύει” τί θέλεις να γράψεις! Η ακρίβειά του στο να βρίσκει τις λέξεις  που θες φτάνει το 95% (τουλάχιστον για όσο καιρό το χρησιμοποιώ εγώ). Πίσω απο το δάχτυλό σου εμφανίζεται μία γραμμή που ακολουθάει τη διαδρομή που κάνεις και στο πάνω μέρος κάθε τόσο βγαίνουν οι λέξεις που “μαντεύει” το Swype, με την επικρατέστερη να είναι πρώτη. Ακόμα και το σβήσιμο γίνεται πιο εύκολο αφού όσο πατάς το delete το Swype καταλαβαίνει πως θέλεις να διαγράψεις ότι έγραψες και σου βγάζει την επιλογή “Delete Next Word” και έτσι σβήνεις λέξη-λέξη κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

Θα μου πείς “Ναι, καλά όλα αυτά, αλλά Ελληνικά έχει;;;;” και θα σου απαντήσω “Φυσικά και έχει” και μαζί έχει και άλλες 54+ γλώσσες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις! Όταν μιλάμε για το Swype μιλάμε για μία πολύ σοβαρή εφαρμογή που φήμες την θέλουν να γίνεται και το default πληκτρολόγιο στα μελλοντικά iPhones.

H τιμή του στο Google Play είναι €0,76 και σου υπόσχομαι πως δεν θα πάει χαμένο ούτε το τελευταίο cent! Τί περιμένεις λοιπόν; Κατέβασέ το ΤΩΡΑ!














Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!


StergioG-stamp


diavasame

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια