Ο Internet Explorer 11 των Windows Blue θα περιέχει ενσωματωμένο πρόγραμμα διαχείρισης λήψης

InternetExplorer Ο Internet Explorer 11 των Windows Blue θα περιέχει ενσωματωμένο πρόγραμμα διαχείρισης λήψης Τα Windows Blue, η πρώτη μεγάλη ανανέωση των Windows 8, θα περιέχουν τον Internet Explorer 11, την επόμενη έκδοση του ενσωματωμένου προγράμματος περιήγησης της Microsoft ο οποίος αναμένεται να έχει διάφορες βελτιώσεις.

Στις πολλές τροποποιήσεις της Metro έκδοσης του IE11, είναι επίσης πιθανό να υπάρχει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα διαχείρισης λήψης (download manager)



που θα επιτρέπει στους χρήστες να διακόπτουν, να συνεχίσουν και να παρακολουθούν της λήψεις.

Σύμφωνα με την WinBeta.org, το πρόγραμμα θα παρέχει αρκετές βασικές επιλογές και θα είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω ενός εικονιδίου που θα έχει επάνω του ένα κλειδί.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η Metro έκδοση του IE11 φημολογείται ότι θα περιέχει περισσότερες ρυθμίσεις για την προστασία της παρακολούθησης. Ο Internet Explorer 10 έχει προεπιλεγμένη την επιλογή Do Not Track, αλλά δεν παρέχει περισσότερες ρυθμίσεις.

Η νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης θα παρέχει περισσότερες δυνατότητες στους χρήστες μέσα από το μενού ρυθμίσεων της μπάρας Charms.

StergioG-stamp

diavasame

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια