Η Adobe ωθεί την ανάπτυξη του HTML5

Adobe xss Η Adobe ωθεί την ανάπτυξη του HTML5 Η Adobe παρουσίασε τα πρώτα προϊόντα και υπηρεσίες σε εργαλεία ανάπτυξης του HTML5. Το Adobe Edge Animate 1.0 βοηθά τους Web developers και designers στη δημιουργία animation καθώς και ιστοσελίδων διαδραστικού περιεχομένου.

Το Edge Inspect (παλαιότερα ονομαζόταν Shadow) παρέχει ταυτόχρονη προεπισκόπηση και εντοπισμό σφαλμάτων σε πολλαπλές συσκευές. Το τρίτο προϊόν είναι  το Web Edge Fonts, μια νέα υπηρεσία που προσφέρει περισσότερες από 500 γραμματοσειρές δωρεάν, συμπεριλαμβανομένων δύο νέων από την Adobe.



Η εταιρεία παρουσίασε επίσης δύο άλλα νέα εργαλεία που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Το πρώτο είναι ένα εργαλείο σχεδιασμού, το Edge Reflow, με σκοπό να διευκολύνει την ανάπτυξη των λεγόμενων “responsive” σελίδων που αλλάζουν τη διάταξή τους, ανάλογα με το μέγεθος και την ανάλυση της συσκευής όπου προβάλλονται. Το δεύτερο που ονομάζεται Edge Code, ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα, σαφώς προσανατολισμένο για προγραμματιστές, με live προεπισκόπηση και τη δυνατότητα να επεκτείνει και να επεξεργαστεί CSS και JavaScript μέσα από την προβολή HTML.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια