ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1982!


Πρόσφατα οι Ρώσοι επιστήμονες υποστήριξαν πως από το 1982, είχαν απαθανατίσει τρία «αντικείμενα» στην επιφάνεια του πλανήτη Αφροδίτη, μεγέθους 0,01-0,15 μέτρων, τα οποία ήταν σε συνεχή κίνηση.
Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Russian Solar System Research, οι Ρώσοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι πρόκειται για πρωτόγονους ζωντανούς εξωγήινους οργανισμούς! Το άρθρο, που υπογράφει ο Leonid Ksanfomaliti του Διαστημικού Ερευνητικού Κέντρου της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, παρουσιάζει ένα αναλυτικό πανοραμικό βίντεο 126 λεπτών.
«Χωρίς να απορρίψουμε ότι η ζωή είναι αδύνατη στην Αφροδίτη, δεδομένου των συνθηκών που επικρατούν στον πλανήτη, με βάση τις εικόνες που ελήφθησαν παρατηρούμε κάποια μορφολογικά χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι κάποια αντικείμενα που κατεγράφησαν διαθέτουν ιδιότητες έμβιων όντων», τονίζει ο ερευνητής. Αυτό που κάνει εντύπωση στους επιστήμονες είναι η εμφάνιση του ενός αντικειμένου που μοιάζει με σκορπιό, οι κινήσεις του οποίου κατεγράφησαν για 26 λεπτά, μέχρι που απομακρύνθηκε!



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια